DJ / Producer

Danny de Boer

 

Danny de Boer is docent DJ/Producer en draait nu zo’n 17 jaar in clubs en cafe’s. Danny is quamuziekstijl heel allround. Hij draait urban, house, pop, trap, hip hop en is ooit begonnen met hardstyle. Danny (Dan Daniels) heeft ondertussen op vele festivals en feesten gedraaid waaronder Heaven Open Air, Heamiel, Beachrockers, Lekker Outdoor en Garden of Dance. Nog steeds is hij zon 2/3 keer week achter de draai tafels te vinden.

In 2011 heeft Danny in samenwerking met de Prins het evenement “Lekker Outdoor” georganiseerd wat uitgegroeid is tot een enorm succes. Daarnaast heeft hij in 2006 een diploma “radioproducer” behaald op de Veronica Radioschool.

 

Naam: Danny de Boer

Functie: DJ/producer

Speelt in: DJ Danny de Boer/Dan Daniels

Muziek: Heel breed. Thuis luister ik van alles, van Fleetwood Mac tot Skrillex, maar ook veel “house” en “urban” muziek wat ik weer draai in mijn sets. Daarnaast ben ik zo vaak mogelijk op zoek naar nieuwe muziek.

Gestudeerd: Grafische vormgeving/Veronica Radioschool

Sterrenbeeld: Waterman

Geboortedatum: 22-01-1985

Geboorteplaats: Sneek

Lievelingseten: Italiaans

Favoriete drankje: Corona

Hobby’s: Naast DJ’en fiets ik veel. Tijdens het fietsen heb ik lekker de tijd nieuwe muziek of mixtape te luisteren.

Geeft les omdat ik het leuk vind om mijn kennis over te dragen. Elektronische muziek wordt steeds meer gecombineerd, dus eigenlijk is het niet weg te denken.

Danny-de-Boer2